You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in het buitenland voor jong en oud, vanaf 16 jaar.

Projects Abroad verwelkomt enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar die graag vrijwilligerswerk in het buitenland verrichten. Je hebt in onze wereldwijde bestemmingen de keuze uit ruim 140 verschillende vrijwilligersprojecten.
Eén en dezelfde drijfveer "een helpende hand bieden" brengt jong en oud samen. Zo was onze oudste deelnemer 83 jaar! Enthousiasme, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en een avontuurlijk instelling zullen jouw vrijwilligerswerk tot een onvergetelijke ervaring maken.

Ontdek hoe je vrijwilliger in het buitenland kan worden

Klik op een onderwerp naar keuze voor meer informatie en ontdek hoe je wereldwijd hulp kan verlenen.


Personeel Projects Abroad in Nederland en in jouw bestemming.

Ons team in Nederland helpt jou met alles wat er bij komt kijken om een bestemming en project te kiezen en bij de voorbereidingen voor jouw vertrek. Projects Abroad werkt verder in iedere bestemming met een lokaal eigen kantoor, met daarin eigen medewerkers die klaar staan om jou op te vangen en te begeleiden tijdens jouw avontuur in het buitenland. De Projects Abroad medewerkers in de bestemmingen regelen niet alleen jouw verblijf en project, maar zorgen er ook voor dat je als vrijwilliger altijd op hen kunt rekenen! Vanaf de eerste dag zul je al merken dat zij graag voor je klaar staan; je wordt namelijk van het vliegveld opgehaald en naar je gastgezin gebracht. Daarna zorgen zij ook voor jouw kennismaking met het project en de andere vrijwilligers.

Uiteraard is het team er ook bij eventuele problemen. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van heimwee of ziek worden, maar wat er ook gebeurd, de lokale Projects Abroad medewerkers staan 7 dagen per week - 24 uur per dag speciaal voor jou klaar. Daarnaast zijn zij ook degene die graag tips geven voor leuke uitstapjes in het weekend of extra activiteiten bij jouw project.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲