You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Afrika, Azië, Midden & Zuid-Amerika, Pacific en Europa

Vrijwilligerswerk Afrika


Vrijwilligerswerk Azië


Vrijwilligerswerk Oost- Europa


Vrijwilligerswerk Midden & Zuid-Amerika


Vrijwilligerswerk Pacific

Vrijwilligerswerk in Afrika & Stage in Afrika

Werk als vrijwilliger binnen even van de levendigste continenten ter wereld - geef Engelse les aan schoolkinderen in Ethiopië of in Marokko. Werk binnen een Mensenrechten project in Tanzania, Ghana of in Togo. Help mee binnen de natuurbehoud projecten in Zuid-Afrika, Madagaskar, Botswana of in Kenia. Of werk als journalist voor de radio in Senegal. Kies uit onze grote variëteit aan projecten.

Vrijwilligerswerk in Azië & Stage in Azië

Met de uiteenlopende religies en culturen die even divers zijn als het landschap is Azië de perfecte plek om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je kunt in een ziekenhuis meewerken binnen Nepal, een business project in China doen, leven met een nomaden familie in Mongolië, deelnamen aan een natuurbehoud project in Thailand, Engelse les geven op de Filippijnen, computervaardigheden les geven in Sri Lanka of je inzetten voor kinderen in VietnamCambodja. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vrijwilligerswerk in Europa & Stage in Europa

Leer over de fascinerende geschiedenis en cultuur van onze Oost-Europese buren. Neem deel aan een archeologisch project, werk voor een lokale krant, help lokale dierenartsen mee in hun kliniek, geef sportlessen aan kinderen in Roemenië of werk in de sociale sector. En dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden in deze mooie bestemming. Vrijwilligers in Italië verblijven in de omgeving van Reggio Calabria en Camini, waar zij zich kunnen inzetten op ons project gericht op vluchtelingen hulp.

Vrijwilligerswerk in Midden en Zuid-Amerika & Stage in Midden en Zuid-Amerika

Van de paradijselijke eilanden zoals Jamaica en de Galapagos in Ecuador tot de Peruaanse Andes en jungle in Mexico, Latijns-Amerika biedt voor iedereen de perfecte plek om je thuis te voelen. De grote variatie aan waardevolle projecten zijn onder andere; ons archeologie project over de Inca's in Peru, helpen in ziekenhuizen in Mexico, sportlessen geven in Costa Rica, helpen bij de verzorging van kinderen in Belize, lesgeven aan de universiteiten in Bolivia, muziekles geven in Jamaica of Spaans leren in Argentinië.

Vrijwilligerswerk in de Pacific & Stage in de Pacific

Verder weg van thuis is bijna niet mogelijk, en toch voelen onze vrijwilligers zich meteen thuis door het warme onthaal van onze collega's en de gastvrijheid van de lokale mensen. Het zijn prachtige eilanden om je vrijwilligerswerk op te doen, in Fiji kun je lesgeven, als verpleegkundige werken en je ook inzetten voor de bescherming van haaien op ons natuurbehoud project. Wil je liever rugby training geven of je onderdompelen in de lokale cultuur van Samoa, reis dan af naar een van deze twee landen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲