You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in China

Overzicht
  • Hoofdstad: Peking
  • Project locaties: Chengdu, Shanghai en Dujiangyang
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: Gedeelde accommodatie in vrijwilligersappartement & guesthouse
  • Talen: Mandarijn en Wu
  • Munteenheid: Yuan
  • Toeristische trekpleisters: De Chinese muur, Hangzhou en Suzhou

Kaart van China Vrijwilligerswerk in China

Als vrijwilliger in China kun je met Projects Abroad aan de slag in Chengdu, Dujiangyang of Shanghai. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan, een prachtige stad die niet voor niets gekozen is tot één van de drie beste steden om te wonen in China. Deze stad biedt je de mogelijkheid om het traditionele China te leren kennen, maar ook hier vind je internationale bedrijven en traditionele theehuizen in dezelfde straat. Shanghai is een van grootste steden ter wereld en als vrijwilliger zal je in een bruisende, moderne en bijzondere stad wonen en werken. Hier zal je van dichtbij ervaren hoe China aan het veranderen is en het land zich aanpast aan de westerse invloeden. Toch zal je ook in Shanghai veel van de lokale cultuur en leefwijzen zien tijdens jouw vrijwilligerswerk. In zowel Chengdu als in Shanghai zal je in vrijwilligersappartementen verblijven, waardoor je alle vrijheid hebt om het echte China te ervaren. Wil jij meer informatie lezen over het mooie China? Klik dan op Land informatie.

Maak kennis met Elaine Gao, Country Director
Elaine Gao
Country Director
“China is a fusion of different sounds, smells, and dialects, where skyscrapers stand next to noodle houses. We welcome you to a country learning to embrace its new identity! Cosmopolitan, lively, energetic and yet different, Shanghai is the perfect city in which to be exposed to the rapid changes the country is going through.”

Als vrijwilliger heb je in China de keuze uit zeer veel verschillende vrijwilligersprojecten. Je hoeft je hierbij nooit af te vragen waar jouw hulp als vrijwilliger in het buitenland het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking van China als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm! Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in China iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in China

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲