You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in de Filippijnen

Overzicht
  • Hoofdstad: Manilla (op het eiland Lazon)
  • Project locaties: Bogo City & San Remigio (op het eiland Cebu)
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: Gastgezinnen
  • Taal: Filippijns en Engels
  • Munteenheid: Filippijnse peso
  • Toeristische trekpleisters: Bantayan en de Malapascua eilanden

Kaart van Filippijnen Vrijwilligerswerk in de Filippijnen

Projects Abroad biedt vrijwilligerswerk in de Filippijnen. De ruim 7000 eilanden, zijn staan zowel geografisch als cultureel gezien los van het vaste land van Azië. Ook de rijke geschiedenis en de Spaanse bezetting maken van de Filippijnen een unieke ervaring in Azië. De projecten in de Filippijnen zijn in het voorjaar van 2013 van start gegaan en zijn beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden, of je nou zoekt naar een invulling van een tussenjaareen stage of een sabbatical.

Maak kennis met Kenneth Sotto, Country Director
Kenneth Sotto
Country Director
“Hello from the Philippines- a country made up of culture, history, beauty, and intrigue! We are so excited to have volunteers experience the country as a local and get a taste of the Filipino lifestyle. From spectacular beaches, to mountain ranges, from traditional festivals, to urban city life, volunteers will never be bored! We are very proud to be working here and look forward to receiving energetic and adventurous volunteers.”

Projects Abroad is in de Filippijnen gevestigd op het eiland Cebu, onderdeel van de Visayan regio. Als vrijwilliger kun je kiezen uit verschillende vrijwilligersprojecten zoals lesgeven, sociale projecten met kinderen en gezondheidszorg projecten. Vrijwilligers wonen bij gastgezinnen in Bogo City in Cebu en in kleinere plaatsen in de omgeving zodat je nog meer van het land en de cultuur leert. Je hoeft je hierbij nooit af te vragen waar jouw hulp als vrijwilliger in het buitenland het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking van de Filippijnen als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm! Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in de Filippijnen iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in Filippijnen

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲