You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreis kerstvakantie Sociaal & Samenlevingsproject in Ghana

Overzicht

Deze kerstvakantie kun je als vrijwilliger meewerken bij het Sociaal & Samenlevingsproject project in Ghana, tijdens een groepsreis voor alle leeftijden. Dit is de ideale manier om betrokken te raken bij de lokale bevolking van dit mooie land en je kerstvakantie nuttig te besteden. Het is voor iedereen vanaf 16 jaar mogelijk om hier aan deel te nemen, je werkt samen met vrijwilligers van over de hele wereld en gaat een waardevolle periode tegemoet.

Datum voor de groepsreis naar Ghana tijdens de kerstvakantie

Binnenkort nieuwe data verwacht!

Vrijwilligerswerk tijdens de Sociaal & Samenleving kerstreis in Ghana

Kerstvakantie sociaal vrijwilligerswerk Ghana

Het Sociaal & Samenlevingsproject vindt plaats in Akuapem Hills. Als vrijwilliger werk je in een groep samen met andere vrijwilligers, gedurende deze 2 weken zal je werken in zorgcentra. In de ochtend zal je spelletjes organiseren en zorg je voor de kinderen en in de middaguren zal je mee helpen met het renoveren en schilderen van het gebouw.

Door het leggen van nieuwe vloeren en het schilderen van muurschilderingen op een verwaarloosde muur, zal je een waardevolle en duurzame bijdrage leveren. Als vrijwilliger zorg je er voor dat de kerstperiode ook voor de kinderen op het project een bijzondere tijd wordt.

Internationale groep vrijwilligers

Eén van de leukste dingen aan onze groepsreizen is dat je met andere internationale vrijwilligers van alle leeftijden zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2 weken lang mede-vrijwilligers om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een sociaal project in Ghana als jij!

Verblijf in Ghana

Tijdens je verblijf in Ghana zal je veel leren over de cultuur en zal je onderdeel uitmaken van een hechte gemeenschap. Je zal verblijven bij een lokaal gastgezin, waardoor je helemaal ondergedompeld wordt in de Ghanese manier van leven.

Weekendactiviteiten tijdens de kerstreis in Ghana

De 2-weekse groepsreis is opgezet met een dagprogramma voor vrijwilligerswerk en in de avonden en weekenden zullen er ook activiteiten georganiseerd worden, zodat je meer van de cultuur en het land zal kunnen zien. Zo heb je mogelijkheid om Cape Coast te verkennen, het bekende slavenfort te bezoeken en lekker uit te rusten op één van de mooiste palmstranden. De kerstdagen en Oud & Nieuw zal je gezamenlijk vieren met de andere vrijwilligers en de lokale medewerkers van Projects Abroad.

Begeleiding

Al onze groepsreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier.

Jij kunt eventueel ook wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die eerder met ons zijn mee geweest voor vrijwilligerswerk en alles al hebben meegemaakt, zo heb je wellicht nog een beter beeld over wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Liever geen groepsreis of niet beschikbaar in de kerstvakantie?

Als je liever niet in een groep wilt reizen of als je de voorkeur hebt om op andere data naar Ghana te gaan dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan het reguliere Sociale project in Ghana. In dat geval neem je deel als individuele vrijwilliger en kun je zelf je startdatum en de duur van je verblijf kiezen. 

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲