You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Ghana

Overzicht

In Ghana worden er verschillende inheemse talen gesproken maar Engels is de officiële taal en wordt daarom ook veel gebruikt. Dit maakt Ghana het perfecte land om jouw kennis van de Engelse taal bij te spijkeren.

Taalcursus Engels in Ghana

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Engels leren in Ghana. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Ghana. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Jouw taalcursus zal plaatsvinden in de hoofdstad Accra. Hier zal jij je in je vrije tijd nooit vervelen want er is genoeg te doen! Zo kun je het Mole National Park bezoeken, de Wli watervallen ontdekken of relaxen op het Busua strand.

Doordat je in Ghana bij een lokaal gastgezin verblijft, zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲