You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Ga in Ghana

Overzicht

De taal Ga wordt door ongeveer 600 duizend mensen in Ghana gesproken, voornamelijk in de regio rondom de hoofdstad Accra. Door deel te nemen aan de taalcursus Ga dompel je jezelf onder in één van de vele aspecten van de rijke Ghanese cultuur.

Volg een taalcursus Ga tijdens je vrijwilligerswerk in Ghana

Het voordeel van het volgen van een taalcursus Ga is dat je je pasverworven taalvaardigheid direct in de praktijk kunt brengen en kunt oefenen met de medewerkers ter plaatse, de gemeenschap waarin je leeft en werkt en door te communiceren met je gastgezin.

Deze taalcursus is beschikbaar voor vrijwilligers die in Dodowa verblijven. De structuur van je lessen bepaal je samen met je privéleraar. Zodra je in Ghana bent en gesetteld bent bij je gastgezin en het vrijwilligersproject, zal je voorgesteld worden aan je leraar. Samen stel je een lessenplan op, gebaseerd op de beschikbare uren, je interesse en je bestaande kennis van de taal.

Alle vrijwilligers wonen in Ghana bij een gastgezin. Je deelt een huis met andere vrijwilligers van over de hele wereld en je eet samen met hen en je gastgezin. In je vrije tijd en tijdens het weekend kun je het land ontdekken en je kennis van het Ga in de praktijk brengen.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen en de kosten.

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲