You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Twi in Ghana

Overzicht

Het Engels is de officiële taal in Ghana, maar daarnaast bestaan er vele verschillende lokale talen. Twi is de meest gesproken tribale taal in Ghana en het is de moedertaal van ongeveer 6 miljoen Ghanezen.

Taalcursus Twi in Ghana

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Twi leren in Ghana. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Twi te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Ghana. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Ghana bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Wonen in het levendige en kleurrijke Ghana zal jouw zintuigen prikkelen. Muziek is een centraal onderdeel van de Ghanese cultuur. In de grotere steden, vooral in Accra, hoor je een aantal geweldige live bands en maak je onvergetelijke avonden mee.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲