You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Madagaskar

Overzicht
  • Hoofdstad: Antananarivo
  • Project locaties: Andasibe
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: In een guesthouse
  • Talen: Malagasi en Frans
  • Munteenheid: Malagassische Ariary
  • Te bezoeken plaatsen: Mantadia Nationaal Park, Tsingy de Bemaraha (natuurreservaat dat staat op de UNESCO werelderfgoedlijst)

Kaart van Madagaskar Op Madagaskar komen 6 van de in totaal 8 bekende soorten Baobab bomen voor

Madagaskar, gelegen aan de Oostkust van Afrika, staat bekend om zijn unieke en bijzondere Flora en Fauna (waaronder Maki’s en kameleons), weelderig regenwoud en lange kustlijn. Toerisme en landbouw zijn samen de grootste bron van inkomsten en groei, maar toch leeft nog zeker 69% van de bevolking beneden de landelijke armoede grens.

Vrijwilligers kunnen een grote, positieve impact leveren door te helpen bij het verbeteren van het onderwijs op een lesgeef project, het helpen in de zorg en het bevorderen van pedagogische ontwikkelingen bij zorgcentra op een sociaal project of door zich in te zetten voor het behoud van een van ’s werelds meest bijzondere ecosystemen op het natuurbehoud project. 

Of jij nu vrijwilligerswerk wilt doen tijdens een tussenjaar, iets waardevols wilt doen in je vakantie, of graag een break wilt van je carrière, vrijwilligerswerk met Projects Abroad biedt jou de kans om te ervaren hoe het is om te wonen en te werken met de vriendelijke en gastvrije bevolking van Madagaskar en dit geweldige eiland te beleven. Wil jij meer informatie lezen over het mooie Madagaskar? Klik dan op Land informatie.

Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in Madagaskar iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt.

Vrijwilligerswerk in Madagaskar

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲