You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Myanmar

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

  • Hoofdstad: Naypyidaw
  • Project locaties: Dala, nabij Yangon (Rangoon)
  • Project duur: vanaf 2 weken
  • Accommodatie:Guesthouse of klein hotel 
  • Talen: Birmees en Engels
  • Munteenheid: Kyat
  • Toeristische trekpleisters: tempels van Bagan, Inlemeer en de stad Mandalay

Kaart van Myanmar Monnik in Myanmar bij tempel

Myanmar – voorheen Birma - is een van onze nieuwste bestemmingen en een land met een authentiek Aziatisch karakter. Het is pas vanaf 2011 weer mogelijk voor toeristen om Myanmar land te bezoeken en dit is dan ook het moment bij uitstek om dit nog vrijwel onontdekte land te ontdekken. Myanmar probeert zich aan te passen aan de nieuwe situatie na decennia afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld. Vrijwilligers zijn nodig om de lokale bevolking te ondersteunen. Of je nu een tussenjaar neemt, een carrière break of opzoek bent naar een betekenisvolle ervaring tijdens je vakantie, dan geeft vrijwilligerswerk met Projects Abroad jou de kans om een verschil te maken in Myanmar. Wil je meer weten over deze bijzondere bestemming? Kijk dan op Land informatie.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Myanmar zich in de komende jaren meer zal ontwikkelen omdat er steeds meer in het land wordt geïnvesteerd. De lokale bevolking is vriendelijk en optimistisch, helemaal nu het land economisch en politiek gezien de deur open heeft gezet. Toch leven nog veel mensen in armoede ten gevolge van de sancties en het leven onder het militaire regime. Myanmar heeft nog een lange weg te gaan om zich net zo te ontwikkelen als de buurlanden. Vooral het onderwijs, de infractructuur en de openbare diensten hebben erg geleden onder de vele jaren dat het land geïsoleerd was. Vrijwilligers spelen de komende jaren een belangrijke rol om de kloof te overbruggen tussen wat lokale gemeenschappen nodig hebben en wat de overheid hen kan bieden.

Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in Myanmar iets voor jou is? Lees dan alle informatie op deze pagina en ontdek zelf of dit jou aanspreekt.

Vrijwilligerswerk in Myanmar

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲