You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een HIV/AIDS project in Nepal

Overzicht
Project overzicht
 • Waar: Kathmandu
 • Type projecten: HIV/AIDS
 • Leeftijd van kinderen op het project: 0 -10 jaar
 • Aantal kinderen waarvoor gezorgd wordt: 5 – 30
 • Jouw rol binnen dit project: Als vrijwilliger bij dit project geef je begeleiding aan de kinderen, helpt ze bij hun behandeling en verzorging
 • Accommodatie: Bij een gastgezin
 • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
 • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
 • Mogelijk vanaf: 2 weken
 • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
 • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
 • Specifieke eisen: Ben je boven de 21 jaar dan moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren

Vrijwilligers die deelnemen aan het HIV/AIDS project in Nepal werken samen met een lokale organisatie die zich voornamelijk richt op kinderen onder de 10 jaar. Het doel van dit project is om deze kwetsbare kinderen te helpen op het gebied van behandeling, verzorging en ondersteuning.

Vrijwilligerswerk op het HIV/AIDS project in Nepal

Projects Abroad vrijwilligers op het HIV/aids project in Nepal doen leuke educatieve activiteiten met de kinderen in een opvangcentrum

Als vrijwilliger op het HIV/AIDS project werk je samen het New Life Centrum, dat is een initiatief van de organisatie Friends of Needy Children. Dit programma biedt gratis zorg en ondersteuning voor jonge kinderen die HIV/AIDS besmet zijn en zorgt meestal ook voor hun moeders.

Je hebt min of meer dezelfde taken als een vrijwilliger op een sociaal project in Nepal. De focus ligt dus voornamelijk op het bieden van informele educatieve activiteiten voor kinderen met HIV/AIDS. Deze activiteiten bestaan uit het spelen van educatieve spelletjes, de kinderen nieuwe liedjes leren, verhaaltjes voorlezen en het geven van individuele bijles in Engels en andere vakken. Je helpt de kinderen ook met hun persoonlijke hygiëne door hen erop te wijzen dat ze hun handen moeten wassen voor en na het eten en dat zij hun tanden moeten poetsen.

Projects Abroad vrijwilligers op het Sociale zorg project voor kinderen met HIV/Aids in Nepal

In de middag, terwijl de kinderen een middagdutje doen, kan je de lokale medewerkers helpen bij het schoonmaken, het updaten van de dossiers van de kinderen en het plannen van de dagelijkse activiteiten voor de kinderen.

Je werkt van maandag tot vrijdag van 10u tot 15u. Jouw hulp wordt ontzettend gewaardeerd door de organisatie en samen met hen zal je een positieve impact kunnen maken in het leven van deze jonge kinderen.

Als je graag wilt werken in een dagopvangcentrum of een zorgcentrum voor kinderen met een beperking, bekijk dan zeker onze sociale projecten.

Stage
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲