You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Samoa

Overzicht
  • Hoofdstad: Apia (op het eiland Upolu)
  • Project locaties: Apia (op het eiland Upolu)
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: Gastgezinnen
  • Taal: Engels
  • Munteenheid: Tala
  • Toeristische trekpleisters: Lalomanu strand, Piula cave pool en Afu Aau watervallen

Kaart van Samoa Vrijwilligerswerk in Samoa

Projects Abroad in Samoa is gevestigd in de hoofdstad van de eilanden groep, Apia. De stad ligt rond het midden van de noordelijke kustlijn van Upolu Island, Samoa’s twee-na-grootste eiland. Al is het de grootste stad van de eilandengroep, het heeft nog een echt dorpsgevoel en je kunt de weinige hoofdstraten gemakkelijk te voet verkennen.

Maak kennis met Seumanutafa Alex McCarthy, Country Director
Seumanutafa Alex McCarthy
Country Director
“There is no place further on the globe to visit then Samoa in the South Pacific. Samoa is the first country to see the sun rise each morning and so the first to see each new day begin. We are a developing nation filled with warm and hospitable people who love to sing, laugh, and celebrate life. The Samoan people have a strong culture of family and village and each volunteer experiences a sense of belonging and acceptance that is becoming harder to find in a world facing so much adversity. Volunteers are always welcome to our shores. I look forward to you visiting us soon!”

Hoewel toeristen Samoa zullen bezoeken voor de mooie stranden en de luxe resorts, is het wel degelijk een ontwikkelingsland en zal je hier als vrijwilliger een hele andere kant zien van de eilanden.

De projecten in Samoa zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden, of je nou zoekt naar een invulling van een tussenjaar, een stage of een sabbatical.

Als vrijwilliger heb je in Samoa de keuze uit verschillende vrijwilligersprojecten. Je hoeft je hierbij nooit af te vragen waar jouw hulp als vrijwilliger in het buitenland het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking van Samoa als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm! Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in Samoa iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in Samoa

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲