You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk en stage in Tanzania

Overzicht
  • Hoofdstad: Dodoma
  • Project locaties: Arusha en Moshi
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: Gastgezinnen
  • Talen: Swahili en Engels
  • Munteenheid: Tanzania Shilling
  • Toeristische trekpleisters: Serengeti National Park, Mount Kilimanjaro, Zanzibar en Moshi hot springs
Kaart van Tanzania
Ontmoet de Maasai tijdens je verblijf als vrijwilliger in Tanzania Projects Abroad vrijwilligers beklimmen de Kilimanjaro in Tanzania Vrijwilligers protesteren mee tegen het olifanten toerisme in Tanzania Combineer vrijwilligerswerk in Tanzania met een safari en spot olifanten in het wild Combineer vrijwilligerswerk in Tanzania met een reis naar Zanzibar
« »

Je kunt vrijwilligerswerk in Tanzania doen met Projects Abroad in en rond Arusha en in Moshiaan de voet van de Kilimanjaro. In Tanzania kom je Afrika's hoogste berg en grootste meer tegen. Daarnaast liggen er enorme natuurparken in het land. Tanzania wordt niet voor niets één van de mooiste bestemmingen van het continent genoemd! Ook het eiland Zanzibar is zeker een bezoekje waard. Wil je meer informatie lezen over het mooie Tanzania? Kijk dan op Land informatie.

Maak kennis met Glory Matoi, Country Director
Glory Matoi
Country Director
“Tanzania is famous as the home to Africa’s highest mountain- Kilimanjaro, and largest lake- Lake Victoria, but it is much more than that with a fascinating culture and people. There are so many opportunities to help out whether it is working in a kindergarten, helping in a hospital or teaching English in a school. Your memories will not only be of the incredible natural beauty we have in Tanzania, but of the huge hearts of the people who will make your time here unforgettable.”

Als vrijwilliger heb je in Tanzania de keuze uit zeer verschillende vrijwilligersprojecten. Je hoeft hierbij nooit af te vragen waar jouw hulp het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking van Tanzania als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm! Al onze projecten in Tanzania kunnen ook als basis dienen voor jouw stage in het buitenland.

Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk of een stage in Tanzania iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in Tanzania

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲