You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Vietnamees in Vietnam

Overzicht

Vietnamees is de officiële taal van Vietnam. Het is de eerste taal van ongeveer 86% van de bevolking en ongeveer 2 miljoen Vietnamese emigranten. Het Vietnamees is een toontaal, net als het Chinees. In het Vietnamees zijn er 6 tonen. Hierdoor kan elke lettergreep of elk woord op 6 manieren worden uitgesproken.

Taalcursus Vietnamees in Vietnam

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Vietnamees leren in Vietnam. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Vietnamees te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Vietnam. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Projects Abroad Vietnam is gevestigd in Hanoi, in het noorden van het land. Hanoi is een van de levendigste steden van Zuidoost-Azië. Tijdens je verblijf in Vietnam verblijf je in een gedeelde accommodatie en zal je merken dat je de taal snel zal kunnen leren. Naast je taallessen heb je genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving en hetgeen je hebt geleerd in de praktijk te oefenen.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲