You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Overzicht
  • Hoofdstad: Pretoria
  • Project locaties: Kaapstad en Wild At Tuli
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Accommodatie: Gastgezinnen en gedeelde accommodatie bij het natuur- milieu project
  • Talen: Afrikaans en Engels
  • Munteenheid: Rand
  • Toeristische trekpleisters: Tafelberg, Gansbaai, Kruger National Park en Drakensbergen

Kaart van Zuid Afrika Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Het kantoor van Projects Abroad is gevestigd in Kaapstad en de meeste vrijwilligersprojecten vind je dan ook in en rondom deze wereldstad. Het is ook een perfecte uitvalsbasis om meer van het land te zien, maar niet voordat je deze dynamische en multiculturele stad zelf hebt ontdekt. Geniet bijvoorbeeld van de avontuurlijke safari's en het bruisende stadsleven. Wil jij meer informatie lezen over het mooie Zuid-Afrika? Klik dan op Land informatie.

Maak kennis met Harry Kent, Country Director
Harry Kent
Country Director
“South Africa’s mother city, Cape Town, has so much going for it but like most mothers, a little bit of help and lots of love goes a long way. Originally from the UK, I’ve lived and worked in this incredible city for over 3 years and haven’t looked back. The famous mountain follows you wherever you go, you can follow the dramatic coastline wherever it goes, and all within a country rich in history, culture, and diversity. South Africa truly is the rainbow nation and we look forward to welcoming you on one of our worthwhile projects soon.”

Als vrijwilliger heb je in Zuid-Afrika de keuze uit zeer verschillende vrijwilligersprojecten. Je komt te werken in de townships van Lavender Hill en Vrygrond of in één van de kleinere buitenwijken zoals Grassy Park, waar je les kan geven of aan de slag kan bij een sociaal project binnen één van de opvangcentra. Er zijn ook mogelijkheden om aan een specifiek bouwproject mee te werken of aan een sport project deel te nemen met kansarme jongeren. Vrijwilligers die een meer specifieke ervaring op willen doen in Zuid-Afrika, kunnen kiezen uit een scala aan innovatieve projecten, waaronder journalistiek, business, (mensen)rechten en dierenverzorgingsprojecten. Je hoeft je overigens nooit af te vragen waar jouw hulp het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking van Zuid-Afrika als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm!

Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲