You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Helpen in ontwikkelingslanden

Helpen in ontwikkelingslanden

Wil je graag hulp bieden in een ontwikkelingsland? Dan biedt Projects Abroad jouw de mogelijkheid om je in te zetten op een project waar je hulp en ondersteuning kan bieden in de lokale gemeenschap. Daarnaast leer je ook zelf een nieuw land en andere cultuur kennen en doe je waardevolle levenservaring op. Je ontmoet nieuwe mensen, je ontdekt een nieuwe cultuur, je woont in een compleet andere omgeving en voorziet in betekenisvolle ondersteuning in gemeenschappen die hier behoefte aan hebben.

Wie kan zich inzetten als vrijwilliger in een ontwikkelingsland?

Projects Abroad biedt vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden voor middelbare scholieren en studenten, recent afgestudeerden, career breakers, stages, professionals en 50 plussers, gepensioneerden en iedereen daar tussen. Ons netwerk van vrijwilligers is ontzettend divers. Zo werk je nauw samen met vrijwilligers uit verschillende landen en met een verschillende achtergrond. Samen delen jullie hetzelfde doel: het leven van mensen over de hele wereld helpen verbeteren.

Welke mogelijkheden zijn er om te helpen in een ontwikkelingsland?

Werken als vrijwilliger in ontwikkelingslanden

Projects Abroad is een internationale toonaangevende organisatie die wereldwijd vrijwilligerswerk aanbiedt. We hebben meer dan 140 mogelijke projecten in meer dan 25 verschillende landen. Onze projecten zijn opgezet zodat je een blijvende impact kan maken. Of je er nu voor kiest om vrijwilligerswerk te doen met kinderen in Jamaica, een buurthuis bouwt in Zuid-Afrika of helpt bij het behoud van het regenwoud in Peru, jouw tijd en inspanningen zullen een aanzienlijk verschil maken.

Hoe kies ik in welk ontwikkelingsland ik het beste kan helpen?

We bieden een grote keuze aan diverse projecten en bestemmingen en daardoor kan het misschien moeilijk zijn om een keuze te maken. Iedereen die hierbij hulp nodig heeft, kan van de volgende handige tools gebruik maken om de keuze te vergemakkelijken:

Laat ons je helpen bij de zoektocht naar een ideaal vrijwilligersproject die voor bijzondere levenservaring zal zorgen!

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲