You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Agenda informatiedagen

Overzicht

Maak persoonlijk kennis met medewerkers en oud-vrijwilligers van Projects Abroad tijdens de informatiedagen en online infosessies die worden georganiseerd. Ook zijn we regelmatig aanwezig op beurzen en scholen in Nederland en Belgie.

Voorlichting Projects Abroad Tijd Aanmelden
Infodag - Antwerpen Dinsdag 6 oktober 2020
van 19.00u tot 21.00u
Aanmelden
Infodag - Utrecht Zaterdag 10 oktober 2020
van 10.30u tot 12.30u
Aanmelden

Extra uitleg informatiedagen

De informatiedagen in verschillende steden in Nederland en België zijn vooral bedoeld ter oriëntatie op vrijwilligerswerk en stage in het buitenland. We informeren en inspireren je graag over jouw mogelijkheden bij de waardevolle projecten wereldwijd. Neem ook gerust iemand mee. Lees meer over wat je kunt verwachten van zo’n dag bij de extra uitleg over informatiedagen.

Extra uitleg online infosessies

Naast de informatiedagen organiseren we ook online infosessies. Dit is een live presentatie van 30 minuten die je online kunt volgen. Na afloop heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen via de Live Chat. Het enige wat je nodig hebt om deze presentatie te volgen is een computer, internet en een koptelefoon (of de speakers van je computer). Lees de extra uitleg over de online infosessies of beluister een eerder opgenomen online presentatie.

Beurzen en voorlichting op scholen

Tot slot zijn we op diverse regionale en nationale beurzen in Nederland en België aanwezig. Verder geven we regelmatig voorlichting op scholen. Nodig ons gerust uit voor jouw evenement of school, we komen graag langs om meer te vertellen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk of stages in het buitenland.

Bij elke informatiedag van Projects Abroad staat een team van medewerkers en vrijwilligers voor je klaar

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲