You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Extra uitleg over Online Infosessies

Een online infosessie is een informatiebijeenkomst via internet. Dit begint altijd met een live presentatie van 30 minuten. Na afloop heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen via een Live Chat. Gedurende de presentatie kom je meer te weten over Projects Abroad, onze werkwijze, projecten en bestemmingen. Sommige online infosessies gaan specifiek over een bepaald soort project, bijvoorbeeld Jongerenreizen.

Hoe werkt een online infosessie?

Het enige wat je nodig hebt om deze presentatie te volgen is een computer, internet en een koptelefoon (of de speakers van je computer).

Je meld je vooraf aan voor de presentatie en wij sturen je een email met een link en de inloggegevens. Op de dag dat de presentatie plaats vindt, klik je op de link die je in de eerdere email is toegestuurd. Op deze manier wordt je automatisch ingelogd voor de online presentatie.

Doorloop de volgende stappen om een online informatiesessie te volgen:

  1. Kies uit de data en onderwerpen de informatiesessie die jij wilt volgen
  2. Vul het inschrijfformulier in
  3. Je ontvangt een (Engelstalige) email met daarin de link om de presentatie te kunnen volgen. De e-mails die je ontvangt zijn Engelstalig, maar de presentatie wordt in het Nederlands gegeven.
  4. Op de dag en tijd dat de online presentatie plaats vindt, log je in via de link die je per email hebt ontvangen om de presentatie bij te wonen

Doordat je de presentatie op iedere locatie kan volgen kan het gebeuren dat je de data en tijd vergeet. Zet het dus in je agenda. Wij sturen je ook nog een herinnering voor de online presentatie.

Onderwerpen online infosessie

Er zijn verschillende onderwerpen waarover we een online presentatie geven. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven aan welke presentatie je wilt deelnemen. In iedere presentatie vertellen we meer over Projects Abroad en onze werkwijze. In de algemene presentatie gaan we dieper in op alle projecten en bestemmingen. Als je kiest voor een van de andere presentaties is het afhankelijk van het onderwerp waar we meer over vertellen.

Online presentatie gemist?

Alle online presentaties worden opgenomen en op onze website geplaatst. Mocht je de presentatie hebben gemist of nog eens willen beluisteren dan kun je de presentaties op deze pagina terugvinden.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲