You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Flexibiliteit & Variatie

Naast flexibele startdata, is Projects Abroad ook flexibel wat betreft jouw voorkeuren en mogelijkheden. Voor Projects Abroad is iedere vrijwilliger uniek. Om er voor te zorgen dat je een zinvolle bijdrage kan leveren en een onvergetelijke tijd gaat beleven in het buitenland, kijken wij graag samen met jou naar je eigen wensen en eventuele ervaringen en kwalificaties. Wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes voor je project, je bestemming en de duur van jouw tijd als vrijwilliger in het buitenland.

Kies jouw project en bestemming

We stemmen jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden zoveel mogelijk af op de vrijwilligersprojecten. Ook is jouw eigen inbreng zeker welkom op onze projecten. Zo kan iedereen op zijn manier bijdragen en iets betekenen voor een project. Op die manier kun jij ook je eigen talenten en vaardigheden inzetten, aan je stage-eisen voldoen of extra vaardigheden leren voor jouw opleiding.

Projecten combineren

Heb je interesse in verschillende soorten projecten of landen of kun je simpelweg niet kiezen? Dan kun je ook projecten en landen combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een sociaal project in meerdere landen doen of binnen een land bij verschillende projecten helpen. Afhankelijk van je beschikbare budget en tijd kun je zoveel combineren als je wilt. Zoek je een goede invulling van een tussenjaar na je middelbare school, kijk dan eens bij de Global Gap wereldreis met een programma van 8 maanden in 5 landen. Of stel zelf je wereldreis samen met een unieke combinatie van landen en projecten.

Kies jouw startdatum & Verblijfsduur

Bijna al onze projecten lopen het gehele jaar door waarbij je zelf de startdatum kunt bepalen. De minimale verblijfsduur is voor de meeste projecten 2, 3 of 4 weken. Voor de groepsreizen gelden wel vaste data en verblijfsduur. Natuurlijk zijn er in elk land vakanties of feestdagen die jouw verblijf kunnen beïnvloeden. Dit vermelden we zo goed mogelijk op elk van de projectpagina’s op onze website. Lees meer details over de startdata, verblijfsduur, verlengen en wijzigen.

Vrije tijd

In de avonduren en in de weekenden ben je vrij en kun je volop genieten van je vrije tijd. Zo kun je bijvoorbeeld samen met andere vrijwilligers leuke uitstapjes maken. Wil jij graag na je vrijwilligerswerk langer van het land of van de buurlanden genieten? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je reisverzekering te verlengen, zodat je onbezorgd je reis voort kunt zetten. Ter plaatse verlengen van je vrijwilligerswerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Reisgezelschap

De meeste van onze vrijwilligers nemen in hun eentje deel aan een project. Wij hebben gemerkt dat iedereen snel contact legt en dat er leuke vriendschappen ontstaan tussen vrijwilligers. Maar wanneer je graag samen met een vriend, collega's of je hele gezin een vrijwilligersproject wil gaan doen is dat ook mogelijk. In overleg kun je dan op hetzelfde project geplaatst worden, in hetzelfde gastgezin, of juist niet. De keuze is aan jullie.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲