You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jarenlange ervaring

Na de start van Projects Abroad in 1992 hebben al meer dan 115.000 vrijwilligers via ons een bijzondere reis gemaakt naar het buitenland. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde organisatie op het gebied van vrijwilligerswerk en stages in het buitenland.

Internationaal netwerk van vrijwilligers en projecten

Door de jaren heen hebben we een internationaal netwerk opgebouwd van vrijwilligers, medewerkers en projectpartners. Hierdoor kunnen we leren van elkaar en samen een positieve impact blijven maken. Bekijk wat we bereikt hebben in het Global Impact Report. Met de hulp van onze vrijwilligers zijn we gegroeid en hebben we talrijke projecten kunnen opzetten in verschillende bestemmingen wereldwijd. Zo heb jij de mogelijkheid om je in te zetten bij het project dat bij jou past, in de bestemming van jouw keuze en kan je zelf je startdata en verblijfsduur bepalen.

Lokale medewerkers in de bestemmingen

Doordat we al jaren actief zijn, kun jij als vrijwilliger ook rekenen op goed georganiseerde projecten onder begeleiding van ons ervaren personeel. In al onze kantoren en onze wereldwijde bestemmingen helpen en ondersteunen meer dan 700 vaste lokale medewerkers onze vrijwilligers. Voor noodgevallen zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kantoor Nederland en België

Ook voor je vertrek helpt het Projects Abroad kantoor in Nederland je graag op weg met je reisplannen. Dit kantoor opende in 2005 haar deuren en inmiddels bestaat het team, naast Recruitment Office Director Claartje van Wayenburg, uit vier vaste medewerkers die er al jarenlang alles aan doen om zowel Vlaamse als Nederlandse vrijwilligers te begeleiden voor vertrek.

Ervaringen van vrijwilligers

Om je een indruk te geven van ervaringen van onze vrijwilligers die eerder mee gingen, vind je een groot aantal ervaringsverhalen op onze website. Je kunt de verhalen bekijken per project, per land en per leeftijdsgroep. Wij kunnen je ook in contact brengen met een van onze oud-vrijwilligers. Op deze manier kun je ook persoonlijk hun ervaringen en meningen vragen over een bepaald project of bestemming. Dit is een van de beste manier om je goed voor te bereiden op jouw project.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲