You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Business projecten in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk bij een business project levert je bijzondere werkervaring op voor je CV.

Projects Abroad biedt in veel bestemmingen business stages aan. Wie deelneemt aan een van deze projecten, zal al snel verschillende en nieuwe manieren ontdekken om zaken te doen. Daar leer je niet alleen heel veel van, voor werkgevers toont een tijd in het buitenland ook aan dat je onafhankelijk en flexibel bent. Een business stage zal erg goed staan op jouw CV. Projects Abroad werkt samen met diverse grote en kleine lokale en internationale bedrijven. Zij waarderen jouw inzet zeer en zijn meer dan bereid jou te leren over het land, de cultuur en het zakelijk klimaat. Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen in het buitenland binnen de marketing, human resources, finance/accountancy, reclame of projectontwikkeling. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw project uit te zoeken.

Ben jij benieuwd hoe je aan onze business projecten in het buitenland kunt deelnemen? Lees dan alle informatie op deze pagina:

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor business te gaan

Werkzaamheden bij business vrijwilligersprojecten

Ervaar een business project

De business stages in het buitenland bevinden zich in landen met snelgroeiende en dynamische economieën. Wanneer je als student werkzaam bent binnen een van de business projecten, kun jij die economieën van binnenuit observeren en er zelf onderdeel van uitmaken. De business stages zijn bedoeld om jou ervaring op te laten doen die goed van pas komt in je latere leven en carrière. Vandaar dat een project kan worden afgestemd op jouw kennis, ervaring en voorkeuren. We vragen dan ook altijd om een CV en een begeleidende brief waarin jij uitlegt wat je graag zou willen doen en leren in het buitenland. De mogelijkheden zijn zeer divers. Van werken bij een groot hotel of exportbedrijf tot je inzetten voor kleinere initiatieven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Stagiaires werken de normale kantooruren die in het land gebruikelijk zijn. Afhankelijk van jouw project werk je mee aan de dagelijkse werkzaamheden op kantoor. Dat kan het ontmoeten van klanten zijn, het werken aan projecten of bijvoorbeeld het samenstellen van portfolio's.

Waar je ook aan het werk gaat, je zult enorm veel leren en unieke ervaringen opdoen. Wees voorbereid op hard werken en grijp alle mogelijkheden aan die geboden worden, dan doe je een onvergetelijke ervaring op, die ook nog eens geweldig staat op je CV.

Met of zonder ervaring vrijwilligerswerk verrichten

Projects Abroad verwelkomt vrijwilligers vanaf 16 jaar bij onze business projecten. Wil jij graag ervaring opdoen in het zakenleven binnen de meest dynamische en snelgroeiende economieën ter wereld? Ga dan de uitdaging aan om met of zonder specifieke ervaring deel te nemen. Als je nog geen ervaring hebt op het gebied van business, dan is het wel belangrijk dat je enthousiast bent en over doorzettingsvermogen beschikt. Jouw hulp is dan heel erg welkom! Ervaring is dus geen vereiste om deel te kunnen nemen. Mocht je al wel over ervaring beschikken, dan heb je uiteraard de mogelijkheden om die in te zetten!

Business stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van business? Klik dan op stage of afstuderen voor meer informatie!

Business projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲