You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Creatieve vorming projecten in het buitenland

Overzicht

Doe vrijwilligerswerk in het buitenland op het gebied van creatieve vorming.

Als jij een passie hebt voor creatieve kunsten, zoals dans, muziek of drama, dan kan je zeker een nuttige bijdrage leveren binnen een van onze creatieve vrijwilligerswerk projecten in het buitenland. Tijdens jouw deelname zal je jouw kennis binnen de kunsten kunnen overbrengen en tegelijkertijd leren over lokale tradities in je bestemming.

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor creatieve vorming te gaan

Er is een verscheidenheid aan projecten beschikbaar waar je uit kan kiezen, waaronder dans, muziek, drama, muziekproductie en meer. Als vrijwilliger op een van deze projecten zal je een grote positieve impact kunnen uitoefenen op je gastgemeenschap. Of je nu kleine kinderen helpt bij hun communicatievaardigheden of jongeren stimuleert zich beter te uiten door middel van creatieve activiteiten, of je inzet voor de promotie van lokale artiesten, jij kan een belangrijke rol spelen.

Als je geïnteresseerd bent in een project op het gebied van creatieve vorming, dan is het aan te raden dat je zelf enige ervaring hebt in het gebied van jouw gekozen project. Je zal namelijk voor een groot deel zelfstandig moeten werken en het is dus belangrijk dat je genoeg ideeën en zelfvertrouwen hebt om aan de slag te gaan. Verder geldt dat je vooral interesse moet tonen, enthousiast moet zijn en je bereid moet zijn je er volledig in te storten en dan weten we zeker dat je een geweldige tijd in het buitenland tegemoet gaat!

Creatieve Vorming stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van Creatieve Vorming? Klik dan op stage of afstuderen voor meer informatie!

Creatieve vorming projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲