You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Cultuur & Samenleving projecten in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk bij een cultuur en samenleving project

Projects Abroad biedt in veel wereldwijde bestemmingen cultuur en samenleving projecten aan. Wij vinden het bij al onze projecten belangrijk dat vrijwilligers het land waar zij werkzaam zijn leren kennen, maar onze cultuur en samenleving projecten zorgen voor een unieke culturele onderdompeling. Zo leren de vrijwilligers en de lokale bevolking enorm veel van elkaar. Iets wat Projects Abroad erg belangrijk vindt in een wereld die steeds kleiner wordt, maar waarin mensen steeds meer lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. Door mee te werken aan een cultuur en samenleving project draag jij als vrijwilliger bij aan het voortbestaan van unieke levenswijzen, ambachten en gemeenschappen. Samen met lokale collega's werk je aan dat gezamenlijke doel, terwijl jij ondertussen veel vaardigheden en levenslessen opdoet.

Ben jij benieuwd hoe je aan onze cultuur en samenleving projecten in het buitenland kunt deelnemen? Lees dan alle informatie op deze pagina:

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor Cultuur en Samenleving te gaan

Met of zonder ervaring vrijwilligerswerk verrichten

Vrijwilligerswerk bij een cultuur project

Projects Abroad verwelkomt vrijwilligers vanaf 16 jaar bij onze cultuur en samenleving projecten. Wil jij graag bijdragen aan het behoud van unieke levenswijzen, ambachten en gemeenschappen? Ga dan de uitdaging aan om met of zonder ervaring deel te nemen. Als je nog geen ervaring hebt binnen het project van jouw keuze, dan is het wel belangrijk dat je enthousiast bent en over doorzettingsvermogen beschikt. Jouw hulp is dan heel erg welkom!

Ervaring is dus geen vereiste om deel te kunnen nemen. Mocht je al wel over ervaring beschikken, dan heb je uiteraard de mogelijkheden om die in te zetten!

Stages in het buitenland op het gebied van cultuur en samenleving

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van cultuur en samenleving? Klik dan op stage of afstuderen voor meer informatie!

Cultuur & Samenleving projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲