You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Ergotherapie vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk gezondheidszorg project ergotherapie

Ergotherapie studenten hebben normaal gesproken een brede keus aan stageplaatsen tijdens hun studie. Hoe zorg je nou dat jij er bovenuit steekt en laat zien dat jij een uitdaging aan kan? Door te kiezen voor vrijwilligerswerk in het buitenland op een ergotherapie project met Projects Abroad verkrijg jij waardevolle internationale ervaring die goed staat op je CV, daarnaast help je lokale collega's in ontwikkelingslanden bij de zorg voor mensen met een beperking.

Of jij nu een gekwalificeerde ergotherapeut bent, die een bijzondere en leerzame ervaring wilt opdoen tijdens een vakantie of een student die op zoek is naar een stage of een werkervaringsplaats voor tijdens de zomer, of een middelbare scholier die ergotherapie wilt gaan studeren, er is altijd een project dat bij jou past en waar je van waarde kan zijn voor de lokale gemeenschap.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een ergotherapie project

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ergotherapie. Je kunt terecht komen in een ziekenhuis een revalidatiekliniek of een zorgcentrum. In sommige landen is ergotherapie een relatief nieuw vakgebied en zijn mensen met kennis en ervaring van harte welkom om hen meer te leren.

Jij kunt echt wat betekenen voor de mensen in deze gemeenschappen en hen met kleine stapjes helpen een beter leven met hun handicap te krijgen.

De faciliteiten kunnen erg verschillen en zijn vaak niet zoals we hier in West Europa gewend zijn. Soms betekent dit dat je creatief moet zijn en zelf initiatief moet tonen. Als je bereid bent er vol voor te gaan, zul je zien dat je er een hoop voor terug krijgt!

Bestemmingen voor ergotherapie projecten in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲