You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Public Health vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk gezondheidszorg project Public Health

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een Public Health project zal jou een waardevolle ervaring opleveren, waarbij je bijdraagt aan een gezondheid en kwaliteit van leven voor veel mensen die onder de armoedegrens in een ontwikkelingsland leven. Ook zal het jou helpen om verder te komen in jouw medische carrière op het gebied van volksgezondheid.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een Public Health project

Tijdens een Public Health project in het buitenland, zal je betrokken worden bij het bezoeken van gemeenschappen en instellingen zoals scholen en dagopvangcentra, om daar voorlichting te geven over lichamelijke gezondheid. Jij helpt mee bij het afnemen van algemene gezondheidscontroles, zoals het meten van de bloedsuikerspiegel, BMI en bloeddruk. Ook zal je screenen voor veel voorkomende ziekten zoals malaria, kleine wondjes verzorgen en mensen meer leren over algemene gezondheidsproblemen.

Het kan zijn dat jij je in Public Health wilt gaan specialiseren of dat je al halverwege je studie bent, hoe dan ook, jij kan een belangrijke rol spelen op één van onze projecten in het buitenland. De gekwalificeerde lokale Public Health medewerkers zijn er op gebrand om jou een waardevolle ervaring te bezorgen en zijn dankbaar voor jouw hulp bij het bereiken van zoveel mogelijk arme gemeenschappen als zij maar kunnen.

Bestemmingen voor Public Health projecten in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲