You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreizen kerstvakantie

Groepsreizen tijdens de kerstvakantie

Wil je graag een nuttige, waardevolle en bijzondere invulling geven aan je feestdagen, neem dan tijdens of rond de kerstvakantie deel aan een van onze groepsreizen met vrijwilligerswerk gedurende 2 weken. Dit zijn goed georganiseerde reizen waarbij je doordeweeks helpt bij een project en in het weekend tijd hebt voor georganiseerde activiteiten. Zo help je de lokale bevolking aan extra bijzondere kerstdagen én leer je tegelijkertijd een nieuwe cultuur en tradities kennen.

Tijdens de kerstreis woon en werk je samen met internationale vrijwilligers van over de hele wereld. Je kunt verschillende soorten projecten kiezen - een sociaal & samenlevingsproject, een sociaal & natuurbehoud project, geneeskunde project of een bouw project – en verschillende bestemmingen waar het veelal zonnig zomerweer is.

De groepsreizen in de kerstvakantie zijn voor vrijwilligers van alle leeftijden. Ben je jonger dan 15 jaar, dan moet je samen met een volwassene meereizen. Bij elk van onderstaande reizen vind je een uitgebreid voorbeeldprogramma met de werkzaamheden en activiteiten.

Durga, Kerstreis Geneeskunde naar Ghana
Durga, Kerstreis Geneeskunde naar Ghana
“Mijn reis bevatte zoveel verschillende activiteiten en bijzonderheden. Zo was er het dankbare, waardevolle medische vrijwilligerswerk, maar ook het leven bij een Ghanese familie, het alleen zijn in een vreemd land, het meedoen met extra tripjes buiten het programma om en natúúrlijk het meemaken van Kerst en Oud en Nieuw daar.”

Wil je graag een waardevol cadeau geven tijdens de feestdagen, maar kun je niet deelnemen aan een van deze vrijwilligersprojecten. Het is ook mogelijk om een donatie te geven die rechtstreeks naar het project van jouw keuze gaat.

Kerstreizen 2018:

Andere groepsreizen en reguliere projecten

Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum van de kerstreis niet goed uit? Kijk dan bij onze andere groepsreizen of bij de reguliere vrijwilligersprojecten waarbij je zelf de startdatum en het aantal weken kunt kiezen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲