You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Internationale ontwikkeling projecten in het buitenland

Overzicht
Als je vrijwilligerswerk doet op het gebied van internationale ontwikkeling in het buitenland, ondersteun je de lokale bevolking bij het oplossen van allerlei problemen.

Onze vrijwilligersprojecten op het gebied van internationale ontwikkeling zijn er op gericht om jou een waardevolle en praktische ervaring te bieden voor op je CV. Deze projecten zijn zeer geschikt voor vrijwilligers die graag meer willen leren over de problemen die voorkomen binnen de gemeenschappen in ontwikkelingslanden.

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor internationale projecten te gaan

De internationale ontwikkelingsprojecten bieden je de kans om een manier van leven te ontdekken in een compleet andere omgeving. Zo kan je er voor kiezen om te werken in bijvoorbeeld Mexico of Vietnam.

Werkzaamheden bij vrijwilligersprojecten op het gebied van international ontwikkeling

Elk internationaal ontwikkelingsprogramma is gericht opgezet ten behoeve van de individuele vrijwilliger, en zijn of haar kennis en ervaring is erg relevant. Als vrijwilliger zal je ondersteuning bieden aan minderheden binnen de gemeenschappen in het buitenland en zal je helpen hen meer daadkracht te geven en voor zichzelf op te komen. Je zult een groot inzicht verkrijgen in hoe stichtingen en organisaties, die gericht zijn op internationale ontwikkeling, werken en met welke unieke uitdagingen zij te maken krijgen bij het bereiken van hun doelen.

Tijdens de deelname aan onze internationale ontwikkelingsprojecten, voorzien onze lokale gekwalificeerde medewerkers de vrijwilligers van de nodige ondersteuning en hulp. Als vrijwilliger zul je in contact komen met andere vrijwilligers van over de hele wereld en zal je onderdeel zijn van de wereldwijde Projects Abroad vrijwilligersgemeenschap.

Als je dit project interessant vind, neem dan ook eens een kijkje bij onze algemene Business projecten en bij de Microkrediet projecten.

Internationale ontwikkeling stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van Internationale ontwikkeling? Klik dan op stage of afstuderen voor meer informatie!

Internationale ontwikkeling projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲