You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Landbouw projecten in het buitenland

Overzicht

landbouw ontwikkelingswerk buitenland

Onze vrijwilligersprojecten gericht op landbouw bieden je de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in een van 's werelds grootste en meest diverse industrieën. Of je nou een tussenjaar neemt en graag naar het buitenland wilt of een carrièrebreaker bent met interesse in agricultuur, wij hebben een project dat goed aansluit bij jou, jouw kwalificaties en jouw ervaring.

Klik hier om direct naar de landen voor landbouw projecten te gaan

Werkzaamheden op een landbouw project in het buitenland

Deze projecten vinden plaats in landen die flink in ontwikkeling zijn zoals Ghana, Argentinië, Jamaica en Togo. Elke bestemming heeft weer iets anders en iets unieks te bieden. Als vrijwilliger kun je een lokale gemeenschap helpen bij het onderhouden van een moestuin of kleinschalige boerderij, waarbij je te maken kan krijgen met de zorg voor dieren, het verbouwen van gewassen en entomologie.

Tijdens het werken op een landbouw project, leer je alles over de cultuur in jouw bestemming en krijg je ondersteuning en begeleiding van onze gekwalificeerde lokale personeelsleden. Als vrijwilliger zul je in contact komen met andere vrijwilligers van over de hele wereld en zal je onderdeel zijn van de wereldwijde Projects Abroad vrijwilligersgemeenschap.

Landbouw stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van Landbouw? Klik dan op stage of afstuderen voor meer informatie!

Landbouw projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲