You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Natuurbehoud & Milieu vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht
Ontdek hoe jij kan helpen bij de Bescherming van dier en Natuur 

Vrijwilligerswerk in het buitenland voor natuur en milieu is een unieke en waardevolle ervaring. Het in stand houden van zeldzame dier- en plantensoorten en de bescherming van onze leefomgeving wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Ook bij Projects Abroad vinden we het behoud van dier en natuur heel belangrijk.

Klik hier om direct naar de mogelijke bestemmingen voor Natuurbehoud & Milieu te gaan

Natuurbehoud & Milieu vrijwilligers werken wereldwijd mee aan verschillende soorten projecten, van wildlife parken in Zuid-Afrika tot de stranden van Mexico en van de koraalriffen in Thailand en Cambodja tot het regenwoud in Peru.

Vrijwilligerswerk op een Natuurbehoud & Milieu project in het buitenland

Jij kan deelnemen aan elk van de Natuurbehoud & Milieu projecten, in elk fase van je leven. Of je nou een student bent en een tussenjaar hebt genomen, of professional die toe is aan een carrière break, of als je gewoon tijdens je vakantie een bijzondere ervaring op wilt doen, jij kunt een belangrijke bijdrage leveren. Specifieke kennis en ervaring op het gebied van Natuurbehoud & Milieu is niet vereist, maar kan natuurlijk wel van pas komen. Alle vrijwilligers zullen verder de benodigde training krijgen om het werk te kunnen doen.

Ben je juist op zoek naar een project waarbij je direct met dieren kunt werken, neem dan eens een kijkje bij de Diergeneeskunde & Dierenverzorgingsprojecten.

Lees hier ons beleid: Werken met dieren

Natuurbehoud & Milieu stages in het buitenland

Ben jij als student(e) op zoek naar een buitenlandse stage op het gebied van Natuurbehoud & Milieu? Klik dan op stage of afstuderen in het buitenland voor meer informatie!

Enkele partners van Projects Abroad binnen natuurbehoud:

 

Natuurbehoud & Milieu projecten voor vrijwilligers in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲