You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Ewe in Togo

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Togo is een van de kleinste en armste landen in Afrika. Ewe is een taal die in Togo, Ghana en Benin gesproken wordt door ongeveer 6 miljoen mensen. Het is een toontaal waarbij verschillende toonhoogten worden gebruikt bij het uitspreken van een lettergreep om de betekenis van het woord aan te geven.

Taalcursus Ewe in Togo

Het leren van deze lokale taal zal je een bijzonder inzicht geven in de bevolking en cultuur van Togo.

Je kunt door middel van een Projects Abroad taalcursus Ewe leren in Togo. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Ewe te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Togo. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Togo bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲