You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Frans in Madagaskar

Overzicht

Frans is een van de officiële talen van Madagaskar die wordt gesproken naast Malagasi. Een basiskennis van Frans komt dus zeker goed van pas op je project, wanneer je een gesprek wilt voeren met je gastgezin of wanneer je wilt omgaan met de locals in het stadje waar je verblijft.

Projects Abroad vrijwilliger volgt een taalcursus Frans in Madagaskar

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Frans leren in Madagaskar. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Frans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Madagaskar. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Madagaskar bij een lokaal gastgezin in Andasibe verblijft, zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waaruit je kan kiezen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲