You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Frans in Senegal

Overzicht

Frans is de officiële taal van Senegal maar voor veel mensen in St. Louis is Wolof de moedertaal. Toch kom je met alleen Frans ook een heel eind. Als je een beetje kennis over de Franse taal bezit kun je bijvoorbeeld makkelijk de weg vragen, een gesprekje voeren met verkopers op een lokale markt.

Taalcursus Frans in Senegal

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Frans leren in Senegal. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Frans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Senegal. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Senegal bij een lokaal gastgezin in St. Louis verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Vrijwilligerservaring De ervaring van Andrea de Ruijter tijdens de taalcursus Frans in Senegal
Andrea de Ruijter
Doordat het één-op-één lessen waren kon ik zelf aangeven of ik liever de nadruk wou leggen op grammatica of juist spelling en kon ik ook zelf de lestijden bepalen. Lees meer...

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲