You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Global Gap Wereldreis: op wereldreis in jouw tussenjaar

Global Gap Year
  • 1 Ghana
  • 2 Zuid-Afrika
  • 4 Nepal
  • 5 Thailand
  • 3 Peru

Global Gap Wereldreis is een innovatief programma dat elk jaar eind september van start gaat en eind april eindigt, speciaal voor tussenjaar leerlingen die een uitgebreide internationale ervaring willen opdoen. Deze wereldreis omvat drie continenten, vijf landen en zes verschillende project mogelijkheden. Het Global Gap Wereldreis programma biedt jongeren die kiezen voor een tussenjaar de mogelijkheid om op een unieke manier nieuwe landen te ontdekken, meer te weten te komen over wereldproblematiek en bovenal te helpen bij waardevolle vrijwilligersprojecten.

Het Global Gap Wereldreis programma is opgezet voor jongeren van rond de 18 en 19 jaar oud, die na het afronden van de middelbare school, hebben gekozen voor een tussenjaar voordat zij verder gaan studeren aan een hogeschool of universiteit. Het programma bestaat uit 1 week oriëntatie en een sociaal project in Ghana, gevolgd door projecten in Zuid-Afrika, Peru, Nepal en Thailand. In elk van deze landen zullen vrijwilligers nauw samenwerken met onze lokale medewerkers en aan de slag gaan op projecten die inzicht geven in belangrijke onderwerpen in ontwikkelingslanden, zoals huisvesting, onderwijs, natuurbehoud en mensenrechten.

Het Global Gap Wereldreis programma

Het Global Gap Wereldreis programma is opgezet voor minimaal 5 en maximaal 15 internationale vrijwilligers. Het reisprogramma ziet er als volgt uit:

Kosten voor het volledig verzorgde Global Gap wereldreis programma

De bijdrage voor het all-inclusive pakket van het Global Gap Wereldreis programma bedraagt €22.995,00. Deze prijs is inclusief alle maaltijden, accommodatie, een volledige reis- en ziektekosten verzekering, opgehaald en afgezet worden op het vliegveld in iedere bestemming en 24/7 support en backup van onze lokale teams. In tegenstelling tot de andere projecten van Projects Abroad, is de prijs van dit programma inclusief alle benodigde vliegtickets vanaf Nederland of België, retourtickets naar huis voor de wintervakantie, excursies en activiteiten in elke bestemming. Om geschikte vliegtickets te kunnen boeken is het belangrijk dat je je minimaal 3 maanden van te voren inschrijft en de betaling voldoet.

Verschil met onze reguliere projecten

Spreekt een wereldreis in jouw tussenjaar je aan maar ben je niet helemaal tevreden over het aangeboden programma of al te oud om deel te nemen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen wereldreis samen te stellen. In dat geval ben je vrij om een keus te maken tussen alle projecten en bestemmingen die wij aanbieden en kun je zelf je vertrekdata en je reisduur bepalen. Je zal niet samen reizen met andere vrijwilligers maar wel genoeg vrijwilligers tegenkomen in jouw bestemmingen. De projectkosten worden berekend volgens de standaard werkwijze en vliegtickets en excursies zijn in dit geval niet in begrepen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op door te klikken op contact of terugbelverzoek, dan helpen we jou met het plannen van jouw ideale wereldreis.

VrijwilligerservaringMandy Jorna
Mandy Jorna
"Ik zou de Global Gap Wereldreis 100% aanraden, want je ziet zoveel verschillende kanten van de wereld en je beleeft zoveel avonturen. Je ontmoet veel locals en ook binnen de groep heeft iedereen een andere achtergrond en cultuur. Je kunt van iedereen heel veel leren." Lees meer...

Lees meer over de bestemmingen van het Global Gap reisprogramma:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲