You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Twintigersreizen – groepsreizen met vrijwilligerswerk voor jongvolwassenen

Neem deel aan de twintigersreizen en haal het beste uit je zomer

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud en wil je tijdens je zomervakantie graag in groepsverband vrijwilligerswerk doen in het buitenland? De twintigersreizen bieden je de mogelijkheid om naar een nieuw land te reizen én een blijvend verschil te maken.

Deze unieke tweeweekse reizen zijn zeer geschikt voor twintigers die opzoek zijn naar een goed gestructureerde vrijwilligerservaring en een nieuw land en een nieuwe cultuur willen ontdekken, samen met leeftijdsgenoten uit de hele wereld. Alle sociale en culturele activiteiten maken deel uit van het programma, dus het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en wij organiseren de rest!

De twintigersreizen moedigen je aan om je in te zetten voor anderen, nieuwe culturen te ontdekken en deel te nemen aan het avontuur van je leven. Lees hier meer praktische informatie over deze reizen.

Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud, dan spreken de jongerenreizen jou vast aan. Ga je liever niet met een groep op stap, kijk dan eens bij de reguliere projecten.

Kies jouw twintigersreis:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲