You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreizen voor 50-plussers met vrijwilligerswerk

Een groep vrijwilligers werkt samen tijdens de volwassenenreis op een Sociaal & Samenlevingsproject

Volwassenenreizen in het buitenland 

Als je 50 jaar of ouder bent en graag iets wilt kunnen betekenen voor anderen, ben je welkom als vrijwilliger bij een van de groepsreizen voor volwassenen. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een van de goed georganiseerde projecten in ontwikkelingslanden. Ook voor alleenstaanden is een van deze groepsreizen een mooie ervaring. Deze reizen geven je de kans om jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur terwijl je samen met anderen een waardevolle bijdrage levert in de samenleving.

De volwassenenreizen duren twee weken en zijn zodanig samengesteld dat vrijwilligers zo veel mogelijk kunnen betekenen op hun project. Als vrijwilliger werk je samen met een groep gelijkgestemde leeftijdsgenoten en volg je een dagelijks schema dat opgesteld is door onze lokale medewerkers. Of je nu kinderen leert lezen of een muurschildering maakt in een school of zorgcentrum, je zult een tastbaar verschil kunnen maken voor de lokale bevolking.

Bestemmingen en data volwassenenreizen:

Andere mogelijkheden voor 50-plussers

Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum van de volwassenenreis niet goed uit? Kijk dan bij onze reguliere vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden of de projecten voor professionals wanneer je jouw kennis en ervaring wilt inzetten. Hier zal je ook genoeg andere vrijwilligers ontmoeten en kun je zelf de duur en je start- en einddatum bepalen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲