You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Volwassenenreis Sociaal & Samenlevingsproject in Nepal

Overzicht
Beschikbare
data
  • Zondag 1 november 2020 t/m zaterdag 14 november 2020

  • Waar: Kathmandu
  • Type projecten: Sociale zorg
  • Jouw rol binnen dit project: Organiseer en begeleid educatieve activiteiten voor kinderen, doe renovatiewerkzaamheden voor de gemeenschap en neem deel aan outreach activiteiten.
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen

volwassenenreizen op een sociaal en samenleving project in Nepal

Wil je als 50-plusser een groepsreis maken naar Nepal en jezelf nuttig maken, dan is vrijwilligerswerk op het sociaal en samenlevingsproject in Nepal een leuke manier om een positieve impact te maken. Gedurende twee weken werk je samen met andere vrijwilligers bij scholen en kinderdagverblijven. Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben om aan dit project te kunnen deelnemen. Het enige wat wij verwachten is dat je een passie hebt om anderen te helpen.

Werkzaamheden tijdens de groepsreis voor volwassenen

Tijdens deze reis is er een vast schema voorzien. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het organiseren van educatieve activiteiten voor kinderen en het helpen bij belangrijke renovatiewerkzaamheden die nodig zijn in de gemeenschap. Daarnaast neem je ook deel aan outreach activiteiten waarbij je kansarme kinderen leert over tandverzorging, waar ze erg nood aan hebben. Je krijgt ook de kans om een centrum voor ondervoede kinderen en een HIV/aids centrum te bezoeken.

Accommodatie en vrije tijd tijdens de volwassenenreis in Nepal

Tijdens het project verblijven alle vrijwilligers samen in een hotel. Elke dag wordt er vervoer van en naar het project geregeld. Projects Abroad medewerkers zullen in de avonden en in het weekend verschillende culturele activiteiten en uitstapjes organiseren, zodat je de lokale cultuur kunt ontdekken en meer kunt zien van het prachtige landschap van Nepal.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Na inschrijving helpt de Volunteer Advisor van Nepal jou verder met alle voorbereidingen.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via het contactformulier rechts op deze pagina of via de telefoon (049-7799909).

Niet boven de 50 jaar, maar wel interesse in de volwassenenreis?

Deze reis is speciaal samengesteld voor de oudere vrijwilliger, bij voorkeur van boven de 50 jaar oud. Ben je nog geen 50 maar wel ouder dan 25 jaar en zou je toch graag aan deze reis willen deelnemen, dan is dat zeker mogelijk.

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum van de volwassenenreis niet goed uit? Kijk dan bij onze reguliere vrijwilligersprojecten voor alle leeftijden. Hier zal je ook genoeg andere vrijwilligers ontmoeten en kun je zelf de duur en je start- en einddatum bepalen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲