You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreizen op maat voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht
Er is hard gewerkt bij het Community project in Argentinië 

Bij Projects Abroad ben je als vrijwilliger nooit alleen. Op de plaats van bestemming kom je namelijk in een internationaal gezelschap van vrijwilligers terecht. Ondanks het feit dat je niet alleen zult zijn, kun je er ook voor kiezen om samen met bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s of studiegenoten op reis te gaan. Voor groepen vanaf 5 personen, maken we graag een reis op maat. Deze wordt samengesteld op basis van jullie interesses en wensen. Samen vrijwilligerswerk doen en wonen in een ontwikkelingsland is een bijzondere ervaring. Jullie zullen samen gaan werken aan een waardevol project, waarbij jullie ook het land en cultuur op een andere manier leren kennen. Op deze pagina geven we jullie graag meer informatie over groepsreizen in het buitenland.

Welke projecten zijn geschikt voor jullie groepsreis in het buitenland?

Groepsreis bij sociaal project in Fiji

Er is een ruime keuze uit meer dan 140 verschillende projecten, de keuze is aan jullie waarvoor jullie je graag willen inzetten. Jullie zouden kunnen denken aan een van de sociale projecten, sport, gezondheidszorg of natuurbehoud & milieu. Sociaal vrijwilligerswerk is één van de projecten waar je als groep een waardevolle bijdrage kunt leveren. Scholen en dagopvangcentra waarderen elke hulp die ze kunnen krijgen, dus jullie kunnen je vast voorstellen hoe blij ze zijn als niet één maar een heel team van vrijwilligers hun hulp aanbieden. Onze Natuurbehoud & Milieu projecten bieden jullie een kans om over een nieuw ecosysteem te leren terwijl jullie meehelpen met het beschermen van de lokale flora en fauna. Willen jullie echt de handen uit de mouwen steken? Dan zijn de bouwprojecten zeer geschikt. Naast deze drie projecten, zijn er nog vele mogelijkheden. Op basis van jullie wensen, interesse en gestelde doelen maken we graag een project op maat voor jullie.

Kijk op de projecten pagina, om een compleet overzicht van alle soorten projecten te zien zodat jullie kunnen kiezen aan welk project jullie graag willen deelnemen.

Welke bestemmingen zijn geschikt voor jullie groepsreis?

In iedere bestemmingen waar wij actief zijn kunnen we een reis op maat maken voor groepen. Belangrijk is om te kijken wat jullie het meeste aanspreekt. Daarbij kan het belangrijk zijn dat jullie kijken naar de reisduur en gesproken taal. In de meeste Afrikaanse landen wordt bijvoorbeeld redelijk goed Engels gesproken, maar kiezen jullie voor een land in Zuid-Amerika is Spaans de voertaal. Zorg daarom dat jullie in ieder geval de Engelse taal goed beheersen.

Naar welk land jullie keuze ook uit gaat, we zullen jullie reis altijd goed met jullie en onze lokale collega’s afstemmen. Kijk op de pagina met bestemmingen voor een compleet overzicht van de landen.

Hoe werkt Projects Abroad als jullie als groep aan een vrijwilligersproject in het buitenland willen deelnemen?

Hardwerken op het Sociaal & Samenlevingsproject

Wij helpen jullie graag met het maken van een keuze voor het juiste project en land. Dit kan doormiddel van een voorlichtingsdag of avond, maar ook telefonisch of per email helpen we jullie graag. Welk project geschikt is, hangt af van jullie groepsgrootte, wensen, interesses en doelen. Dit bespreken we graag vooraf met jullie en onze lokale collega’s om samen tot een geschikte keuze te komen.

Projects Abroad zorgt voor begeleiding vooraf in Nederland en ter plaatse, voorbereidingstraining bij Muses, jullie project, accommodatie & maaltijden, reis, medische en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast kunnen we helpen bij het organiseren van leuke activiteiten en culture uitstapjes in de weekenden. Hierdoor zijn er kosten verbonden aan jullie deelname. De kosten zijn afhankelijk van het project, land en aantal weken dat jullie zullen deelnemen. De kosten per persoon per week kunnen jullie terug zien op de prijzenpagina. Voor elke tiende deelnemer rekenen we geen projecten kosten.

Contact en meer info

Willen jullie aan een project deelnemen maar missen jullie nog informatie of hebben jullie vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie, advies en inspiratie.

Vrijwilligersprojecten voor groepen in het buitenland:

Klik op onderstaande vrijwilligersprojecten voor gerichte informatie over het project

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲