You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad
Jongerenreizen Campaign 2018 Global Impact Report 2017 Help, Learn, Explore Help, Learn, Explore
Jongerenreizen Campaign 2018 Global Impact Report 2017 Help, Learn, Explore Help, Learn, Explore
« »

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Projects Abroad is één van de grootste vrijwilligerswerk organisaties ter wereld. Wat in 1992 begon met 20 deelnemers, is uitgegroeid tot meer dan 115.000 internationale vrijwilligers. We zijn trots op onze vrijwilligers die zich inzetten bij vele soorten projecten in meer dan 25 landen wereldwijd: van sociale zorg voor kinderen in Ghana tot bescherming van schildpadden in Mexico en van gezondheidszorg in de Filippijnen tot wederopbouw van scholen in Nepal. Alle deelnemers worden wereldwijd goed begeleid door onze ervaren lokale Projects Abroad medewerkers. Zo zorgen we voor een zinvolle, veilige en leuke ervaring.

Onze missie is het aanmoedigen van mensen, jong en oud, om als vrijwilliger deel te nemen aan waardevolle projecten in het buitenland. Of het nu gaat om jongeren van 16 jaar zonder ervaring, studenten die een stage doen of 50-plussers met veel ervaring, wij willen samen met onze vrijwilligers een internationale gemeenschap creëren, met een passie om te helpen, te leren en te begrijpen.

Projects Abroad is één van de grootste vrijwilligerswerk organisaties ter wereld. Sinds de oprichting in 1992 hebben we meer dan 100.000 vrijwilligers begeleid bij hun project of stage in het buitenland. We zijn trots op de waardevolle impact die zij – jong en oud, tijdens hun studie, vakantie of tussenjaar - hebben gemaakt in meer dan 25 landen. Alle vrijwilligers krijgen begeleiding van onze ervaren lokale medewerkers. Zo zorgen we voor een zinvolle, veilige en leuke ervaring voor iedereen.

Ervaring: Meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van vrijwilligerswerk wereldwijd.

Flexibiliteit: Bepaal zelf je bestemming, project, startdatum en verblijfsduur.

Waardevol: Diverse waardevolle projecten waar jij op jouw manier een bijdrage aan kunt leveren.

Ondersteuning: 24/7 begeleiding van fulltime lokale Projects Abroad medewerkers in elke bestemming.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲