You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in Ghana

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Accra
  • Type projecten: Tandheelkunde
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. Door deze training kan je waardevolle ervaring opdoen op het gebied van tandheelkunde
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder

Je inzetten als vrijwilliger op een tandheelkunde project in Ghana levert je een hele hoop nieuwe vaardigheden en ervaring op. De tandheelkundige projecten bevinden plaats in Accra, de hoofdstad van Ghana.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het tandheelkunde project in Ghana

Vrijwilligerswerk tandheelkunde project in Ghana

In de hoofdstad Accra werken tandheelkunde vrijwilligers op de tandheelkundige afdeling van La Polyclinic in het centrum van de stad. Wanneer je aankomt in Ghana word je voorgesteld aan de Projects Abroad coördinator en je supervisor binnen het ziekenhuis. Je neemt de rol als stagiaire in waarbij je het lokale personeel observeert en van hen leert. In samenspraak met je supervisor wordt jouw werkschema bepaald en afhankelijk van jouw kennis, ervaring en interesses worden jouw werkzaamheden vastgelegd. Je zal te maken krijgen met verschillende aandoeningen en behandelmethoden die je thuis niet snel tegenkomt.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Ghana Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Ghana

Als vrijwilliger in Ghana verblijf je bij een lokaal gastgezin in de buurt van je project. Het gastgezin heet je welkom in hun huis en laat je kennis maken met de Ghanese cultuur.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲