You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Italië

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

  • Hoofdstad: Rome
  • Project locaties: Reggio Calabria, Zuid-Italië
  • Project duur: Vanaf 2 weken
  • Accommodatie: Gastgezinnen of vrijwilligersappartement
  • Taal: Italiaans
  • Munteenheid: Euro

Geografische kaart van Italië Huizen in Reggio di Calabria

Italië staat bekend om zijn heerlijke keuken, prachtige omgeving en vele historische en culturele plaatsen. Duizenden toeristen van over de hele wereld, bezoeken jaarlijks dit land om te genieten van het lokale eten, de landschappen en de cultuur. De afgelopen jaren heeft het zuiden van Italië echter te maken gekregen met een stijgend aantal mensen die het land opzoeken om andere redenen. Wil je meer informatie lezen over Italië? Kijk dan op Land informatie.

Het zuiden van Italië is al jaren een belangrijke poort naar West-Europa voor migranten en vluchtelingen, die vaak proberen via de Middellands zee de overtocht te maken vanaf het Afrikaanse continent. Onlangs is het aantal vluchtelingen dat aankomt in onder andere Italië, drastisch toegenomen. De Italiaanse overheid, lokale bevolking, beschikbare faciliteiten en infrastructuur zijn niet voldoende in staat om deze grote toestroom op te vangen.

Projects Abroad heeft daarom besloten om samen te gaan werken met lokale organisaties, die vluchtelingen en migranten helpen door het bieden van maatschappelijke ondersteuning. 

Vrijwilligerswerk in Italië

Bel ons:
+32 (0) 38081112
Agenda informatiedagen

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲