You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Ervaring opdoen in het buitenland

Internationale ervaring opdoen door middel van vrijwilligerswerk

Wil je graag een zinvolle reis maken en waardevolle werkervaring opdoen binnen vakgebieden zoals Gezondheidszorg, Journalistiek, Recht & Mensenrechten, Business, Internationale ontwikkeling of Diergeneeskunde & Dierenverzorging, dan is Projects Abroad wat jij zoekt! We hebben een gevarieerd aanbod van stages en vrijwilligerswerk over de hele wereld om jou de internationale ervaring te geven die van toegevoegde waarde zal zijn op je CV. Naar het buitenland reizen met Projects Abroad is een perfecte manier om internationale ervaring te verkrijgen op een productieve en zinvolle manier. Je leeft en werkt samen met mensen van over de hele wereld en leert tegelijkertijd een nieuwe cultuur kennen.

Hoe Projects Abroad je kan helpen bij een waardevolle buitenlandse ervaring

Ervaring opdoen voor een toekomstige studie of vakgebied

Projects Abroad stuurt al meer dan twintig jaar vrijwilligers en stagiaires naar het buitenland. Jaarlijks reizen er zo’n 10.000 internationale deelnemers naar bijna 30 verschillende bestemmingen wereldwijd. De ruim 600 lokale medewerkers die lokaal in dienst zijn, helpen je bij het aanpassen aan de nieuwe omgeving en zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan al een buitenlandse ervaring opdoen vanaf 2 weken of je kan er ook voor kiezen om enkele maanden in het buitenland door te brengen. De start en einddata zijn flexibel en bepaal je helemaal zelf. Er zijn honderden projecten waaruit je kan kiezen, dus naar wat voor soort stage of vrijwilligerswerk je ook op zoek bent, Projects Abroad heeft voor ieder wat wils.

Voordelen van een buitenlandse ervaring

Door je in te zetten als vrijwilliger in het buitenland, krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van mensen in ontwikkelingslanden. Je zal een ervaring opdoen die je voor altijd zal bij blijven, of het nu is door te werken als stagiaire verpleegkunde in Sri Lanka of op een business project in China. Vrijwilligerswerk in het buitenland zal je een beter inzicht geven in het land dat je bezoekt en zal je ook een diepgaande internationale ervaring geven op het gebied van jouw interesses. Deze ervaring zal je wellicht helpen bij de toelating tot een toekomstige studie of bij een sollicitatie voor een vaste baan.

Ook als jij vanuit je studie in het buitenland aan de slag wilt kan Projects Abroad jouw helpen. Wij bieden veel mogelijkheden voor een buitenlandse stage en zullen je helpen bij de juiste afstemming en de voorbereidingen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲