You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Verzekering

Als de grootste internationale organisatie op het gebied van vrijwilligerswerk en stages in het buitenland, neemt Projects Abroad de veiligheid van vrijwilligers en stagiaires zeer serieus. Om die reden werken we samen met Endsleigh Insurance. Dit verzekeringsbedrijf, dat onderdeel uit maakt van de internationale Zurich International Group en gespecialiseerd in reisverzekeringen, zal zorgen dat je gedekt bent tijdens je project.

Vrijwilligers tot en met 65 jaar

Een verzekering maakt deel uit van de deelnamekosten en is geldig tijdens jouw project. In tegenstelling tot een normale reisverzekering, is deze verzekeringspolis specifiek gericht op vrijwilligerswerkprojecten.

  • Medische kosten en reiskosten in geval van nood
  • Bagage en persoonlijke bezittingen
  • Persoonlijke ongelukken
  • Persoonlijke aansprakelijkheid
  • Annulering of verkorting van het project
  • Juridische kosten

Voor bovenstaande geldt een maximum aan de verzekerde waarde en een eigen risico.

Voor de details van de verzekering verwijzen we naar de polisvoorwaarden die je hier kunt downloaden.

Het is belangrijk om te weten dat bestaande medische aandoeningen vooraf gemeld moeten worden aan de verzekering en niet worden gedekt door deze polis.

Je krijgt deze verzekering op het moment dat je de gehele deelnamekosten hebt betaald en is vervolgens van toepassing op de data waarbinnen je vrijwilligerswerk doet. Als jouw reisdagen binnen de data vallen van het project, is de reisverzekering ook van toepassing op je vlucht. Als je van plan bent om vooraf of naderhand zelf nog te gaan reizen, dan raden we van harte aan om een extra verlening van de verzekering aan te vragen onder dezelfde polisvoorwaarden.

Vrijwilligers van 66 jaar en ouder

Onze standaardverzekering is helaas alleen beschikbaar voor vrijwilligers tot en met 65 jaar. Als je 66 jaar of ouder bent tijdens je vrijwilligersproject, moet je je eigen verzekering regelen. Je kunt ons de details van je verzekering opsturen voor je van huis vertrekt. Wanneer dit het geval is, bieden we 1 extra dag aan op het project voor elke 2 weken die je boekt.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de verzekering.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲