You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Business stages en werkervaring opdoen in Mexico

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Guadalajara
  • Type projecten: Business
  • Jouw rol binnen dit project: Jouw taken op het project zullen bepaald worden aan de hand van jouw interesses en de kennis en ervaringen die je al hebt op het gebied van marketing, communicatie, branding en crisis management
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 4 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 17 jaar of ouder

Business vrijwilligers kunnen stage lopen bij een Mexicaanse adviesbureau waar Projects Abroad mee samenwerkt in Guadalajara.

Vrijwilligers die een tussenjaar nemen en in afwachting zijn van een toelating op een universiteit, of zij die op zoek zijn naar een baan in het bedrijfsleven kunnen door middel van deelname aan het business project in Mexico een waardevolle ervaring opdoen die een mooie aanvulling op het CV zal zijn. Dit kan er wel eens voor zorgen dat jouw CV er uit springt wanneer je gaat solliciteren.

Jouw taken als vrijwilliger op het business project in Mexico

Vrijwilligerswerk business project in Mexico

Vrijwilligers gaan aan de slag als stagiair bij een lokaal adviesbureau. Zij adviseren op het gebied van marketing, communicatie, branding en crisis management. Hun clienten omvatten particuliere bedrijven, stichtingen en overheidsinstanties. Als vrijwilliger werk jes amen met de lokale consultants aan opdrachten voor cliënten, afhankelijk van wat er op dat moment speelt en wat jouw interesse, kennis en ervaring is. 

Je hebt geen ervaring nodig om aan dit project te kunnen deelnemen, maar je moet wel minimaal 17 jaar oud zijn en een basis niveau Spaans kunnen spreken. Hoe beter je Spaans spreekt en verstaat, des te beter kun je communiceren met je lokale collega’s. Als je twijfelt over jouw niveau, kun je van te voren een Spaanse taalcursus via Projects Abroad volgen. Heb je wel specifieke ervaring of voorkeuren, laat het ons dan weten in je aanmelding.

Op jouw eerste werkdag zal je voorgesteld worden aan jouw supervisor, welke jou zal adviseren en ondersteunen tijdens het project. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd bij de lokale medewerkers van Projects Abroad terecht met jouw vragen. De minimum deelname voor dit project is 4 weken.

Vrijwilligers die een business project overwegen, kunnen ook een kijkje nemen bij de projecten gericht op Internationale ontwikkeling in Mexico. Daar kun je jouw kennis en ervaring op business gebied inzetten bij lokale stichtingen die zich inzetten voor achtergestelde groepen of individuen in de gemeenschappen binnen Guadalajara.

Jouw verblijf in Mexico

Als vrijwilliger in Mexico verblijf je bij een lokaal gastgezin en reis je dagelijks met het openbaar vervoer naar je project. Het gastgezin heet je welkom in hun huis en laat je kennis maken met de Mexicaanse cultuur..

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Stage

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲