You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jeugdreizen voor jongeren tussen 12 en 15 jaar

Tijdens een jeugdreis ontdekken scholieren tussen de 12 en 15 jaar een nieuwe cultuur in het buitenland.

Ervaar hoe het leven is in andere landen, leer nieuwe culturen kennen en maak kennis met vrijwilligerswerk via onze jeugdreizen. Deze speciale groepsreizen zijn opgezet voor jongeren tussen 12 en 15 jaar en bieden de ideale manier om…

  • … de wereld te ontdekken,
  • … internationale vriendschappen op de bouwen met leeftijdsgenoten,
  • … een unieke ervaring op te doen buiten het klaslokaal of de doorsnee zomervakantie.

Veel scholieren van 15 jaar en ouder kiezen voor vrijwilligerswerk in het buitenland en we hebben gemerkt dat ook steeds meer jonge scholieren geïnteresseerd raken in een vergelijkbare ervaring. Voortbordurend op onze jarenlange ervaring met jongerenreizen, kunnen we dan ook garanderen dat de jeugdreizen veilige en gestructureerde projecten zijn die jonge mensen in staat stellen te leren door ervaring en niet enkel uit schoolboeken.

Culturele uitwisseling vormt een belangrijk onderdeel van het programma. Bekijk de bezienswaardigheden, leer over tradities, muziek en dans, probeer heerlijke gerechten en kom in contact met de lokale bevolking. Onze lokale medewerkers staan 24/7 klaar om de ervaring te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt.

Kom meer te weten over de beschikbare jeugdreizen door op onderstaande projecten te klikken. Ouders en decanen die graag meer informatie willen over de algemene opzet van de reizen, kunnen op de pagina ‘Wat zijn jeugdreizen’ meer lezen over de structuur en begeleiding.

Kies jouw jeugdreis:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲