You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreizen wereldwijd met vrijwilligerswerk

Vrijwilligers op een van de jongerenreizen in het buitenland

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en zoek je een bijzondere groepsreis met vrijwilligerswerk in de zomervakantie? Dan sta je voor de uitdaging om te kiezen uit de vele jongerenreizen en bestemmingen die er mogelijk zijn! Samen met jongeren uit de hele wereld neem je 2, 3 of 4 weken deel aan een goed georganiseerde jongerenreis. Zo kun je in een korte periode ervaren hoe het is om te wonen en werken in het buitenland, doe je unieke ervaring op, help je bij een waardevol project en bouw je een internationaal vriendennetwerk op.

Projects Abroad is een van grootste vrijwilligerswerk organisaties met uitgebreide ervaring sinds 1992. Wij zorgen dat je veilig, vertrouwd en goed begeleid op reis gaat. Elke groep volgt een gestructureerd programma met vrijwilligerswerk, culturele activiteiten en weekend trips. Dit alles onder continue begeleiding van onze ervaren lokale medewerkers. 

In het kort

De impact van jongerenreizen

Elk jaar nemen duizenden vrijwilligers tijdens hun zomervakantie deel aan één van de jongerenreizen. Samen helpen zijn om een positief verschil te maken, lange termijndoelen te behalen en een duurzame impact te hebben op de gemeenschappen over de hele wereld. In het Jongerenreizen Impact Report 2018 lees je meer over wat zij afgelopen jaar bereikt hebben.

Ontdek in onderstaand overzicht de verschillende projecten, bestemmingen en vertrekdata. Heb je vragen? Neem gerust contact op! Ook kun je meer lezen over de jongerenreizen op onze blog.

kies per project
kies per bestemming
kies per datum
Startdatum 12 juli, 2020
Startdatum 20 september, 2020

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲